Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

22. desember

Siste innspurt! I luke 22 ligger Blackroll Black Box på premiebordet. Du kan vinne ved å løpe den distansen som passer deg - 3 km eller mer, logge med Strava og deretter registrere deg på Solorace innen torsdag blir til fredag. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering!

Blackroll Solorace julekalender

Blackroll

Blackroll logo

Blackroll har produkter som er enkle og intuitive å bruke av god kvalitet, produsert i Tyskland. Produktene passer for restitusjon mellom og trening, eller som en effektiv oppvarming.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no