Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

21. desember

På årets mørkeste dag, bak kalenderluke 21, ligger en Silva Trail Speed 5R hodelykt på premiebordet! Den kan lyse opp dine stier og veier utover vinteren ved å løpe den distansen som passer deg - 3 km eller mer, logge med Strava og deretter registrere deg på Solorace innen kvelden er omme. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering!

Silva Solorace julekalender

Silva

Silva logo

Lys opp stegene foran deg med en hodelykt fra Silva, og løp hele vinteren med perfekt lys. Silvas første hodelykt, Zeiler, ble introdusert i 1935. Siden den gang har de konstant blitt oppdatert med det mål å tilby produkter av høy kvalitet tilpasset løping, og andre utendørsaktiviteter. Silva har fokus på sport og eventyr, og leverer kvalitetsprodukter innen sekker, kompass, kikkerter og staver.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no