Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

21. desember

På årets mørkeste dag, bak kalenderluke 21, ligger en Silva Trail Runner Free hodelykt! Den kan lyse opp dine stier ved å løpe 5, 10, 21 eller 42 km, logg med Strava, og registrer deg deretter på Solorace innen midnatt. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering!

Silva Trail Runner Free H Solorace julekalender

Silva

Silva logo

Lys opp stegene foran deg med en hodelykt fra Silva, og løp hele vinteren med perfekt lys. Silvas første hodelykt, Zeiler, ble introdusert i 1935. Siden den gang har de konstant blitt oppdatert med det mål å tilby produkter av høy kvalitet tilpasset løping, og andre utendørsaktiviteter. Silva har fokus på sport og eventyr, og leverer kvalitetsprodukter innen sekker, kompass, kikkerter og staver.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no