Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

20. desember

Luke 20 er åpnet – 4 igjen! I Solorace julekalender luke 20 kan du vinne Altra Lone Peak All Whtr Low! Løp den distansen som passer for deg - 5, 10, 21 eller 42 km, og logg med Strava. Registrer deg deretter på Solorace innen midnatt så er du med i trekningen. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering.

Altra Solorace julekalender

Altra

Altra logo

Golder Harper og gutta bak Altra jobbet i en løpebutikk i Utah. Der erfarte de at flere av kundene med skader ble bedre med endret løpeteknikk. Derfor la de skoene i toasteren for å mykne sålen, så de kunne skjære vekk noe av hælen og Ideen om null-dropp modeller var født. Tradisjonelle produsenter var ikke interessert i ideen, men omtrent samtidig kom boken Born to run. Gutta så potensialet, og satte i gang på egenhånd. Første modell kom i 2009, og Altra fant fort sin plass i markedet. På Löplabbet har vi ført Altra siden 2013.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no