Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

2. desember

Ny luke er åpnet! I Solorace julekalender luke 2 kan du vinne valgfri løpesko fra Puma! Oppskriften er som i går: løp 5, 10, 21 eller 42 km, og logg med Strava. Deretter registrerer du deg på Solorace, og vipps så er du med i trekningen. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse, uansett plassering!

Puma gavekort

Puma

Puma logo

Puma har utspring fra brødrene Dasslers skofabrikk, fabrikken til brødrene Adi og Rudi Dassler. Etter 2. verdenskrig skilte de lag og Adi etablerte Adidas og Rudi Puma. Puma så dagens lys i 1948. Friidrett var tidlig et fokusområde. Puma har alltid hatt en sterk posisjon blant sprinterne og allerede i 1960 vant tyskeren Armin Hary OL-gull på 100m med Puma-sko på føttene. Siden har verdensstjerner som Linford Christie, Usain Bolt, og sist - men ikke minst, Karsten Warholm løpt med Puma.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Videre må aktiviteten være satt som Run eller Virtuel run i Strava. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no