Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

2. desember

Ny luke er åpnet! På den 2. dagen i desember kan du vinne 2 par Falke RU4 løpesokker med ull. Perfekt når du løper ute på den kalde årstiden! Oppskriften er som i går: løp 3, ,5, 10 eller 21 km, og logg med Strava. Deretter registrerer du deg på Solorace og vipps så er du med i trekningen. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse, uansett plassering!

Solorace julekalender 2 desember Falke løpesokker

Falke

Falke logo

Siden 1895 har tyske FALKE stått for klær laget av materialer av høy kvalitet, ferdig med håndlaget perfeksjon og øye for detaljer. I 1990 gikk FALKE inn i sin fjerde generasjon som en familiedrevet bedrift og er i salg på fem kontinenter. Deres kjerneverdier er kvalitet, håndverk og innovasjon.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no