Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

19. desember

Endelig mandag, og inn i siste sving av løpekalenderen. Med godt feste! I Solorace julekalender luke 19 ligger nemlig splitter nye Hoka Speedgoat 5 GTX Spike til en heldig vinner! Oppskriften er som i går: løp 3 km eller mer - logg med Strava, registrer deg deretter på Solorace og vipps så er du med i trekningen. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse, uansett plassering!

Hoka Speedgoat 5 GTX Spike

Hoka til dame

Hoka til herre

Hoka One One logo

Hoka One One er et av de ferskeste løpeskomerkene, skapt av to tidligere Salomonansatte: Jean-Luc Diard og Nicolas Mermoud. Ideen fikk de under løping på vulkansk sand nedover Etna på Sicilia i 2000. Den myke sanden gjorde at de klarte å løpe mye raskere. Var det mulig å lage en løpesko som ga samme effekt? Etter mange års produktutvikling ble første modell med en maksimalistisk mellomsåle lansert i 2009.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no