Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

19. desember

I julekalenderens luke 19 ligger det både jakke og tights fra Elite Lab til 2 heldige vinnere! Løp den distansen som passer for deg denne siste søndagen i advent - 5, 10, 21 eller 42 km, og logg med Strava. Registrer deg deretter på Solorace innen dagen er omme og du med i trekningen! Vinnerne trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering.

Elite Lab Solorace julekalender

Elite Lab

Elite Lab logo

Ny teknologi og kunnskap gjør det mulig å utvikle produkter med det spesifikke formålet å forbedre løpsopplevelsen og samtidig være på i forkant med morgendagens globale utvikling. Ved å kombinere teknisk og naturlig fiber har Elite Lab skapt en lettvekt materiale med meget god pusteevne. Stoffkonstruksjonen er utviklet med en slitesterk overflate for lengre levetid av produktet. Produktene er for alle løpere - uansett nivå.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no