Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

18. desember

I dagens julekalenderluke kan du vinne Ultimate Direction Race Vest 5.0! Å delta er like enkelt som det har vært i de 17 foregående lukene: Løp 5, 10, 21 eller 42 km, og logg med Strava. Registrer deg deretter på Solorace innen natt til søndag, og du med i trekningen. Vi trekker en heldig vinner - uansett distanse og plassering! God lørdag, og god tur!

UD race vesta Solorace julekalender

Ultimate Direction

Ultimate direction logo

Designed by Atlethes for Athletes. Ultimate Direction tilbyr ergonomiske drikkevester & belter, lettvekts sekker, turutstyr og bekledning. De har erfarne atleter som utvikler og tester produktene over lang tid, sti etter sti under alle slags forhold verden over.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no