Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

18. desember

Begynner julekalenderen å sette sine spor? I luke 18 trekker vi 2 vinnere av Oofos Ooahh Sport sandaler! Perfekt for slitne løpekalenderben som trenger litt ekstra omsorg. Løp den distansen som passer for deg denne siste søndagen i advent - 3 km eller mer, logg med Strava og registrer deg deretter på Solorace innen helgen er omme. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering!

Oofos ooahh sport sandal

Oofos

Oofos logo

Oofos ble startet av et team med skoveteraner som så behovet for en sko som kunne hjelpe treningsentusiaster til å restituere fra gjentatte treningsøkter og belastende underlag. Butikkene er fylt opp med sko som tilbyr god respons og energi i retur, sko som fører deg fremover når du trener. Det markedet manglet, var en sko som kunne gjøre det helt motsatte. Altså absorbere støtene ved endt treningsøkt. To og et halvt år med kontinuerlig utvikling og testning, kom gjennombruddet; en revolusjonerende skumteknologi kombinert med en biomekanisk innersåle.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no