Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

17. desember

I julekalenderens luke 19 ligger det 2 stk Polar Pacer til en heldig vinner! Så kan du være ekstra snill nisse i år og gi litt motivasjon til en som trenger det. For å bli med i trekningen må du løpe 3 km eller mer - i den farten som passer deg, logge med Strava og registrere deg på Solorace innen klokken viser midnatt. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering!

Polar Pacer

Polar

Polar logo

Å lytte til kroppen din er én ting. Å forstå hva den forteller deg er noe helt annet. Polar hjelper deg med å få innblikk i treningen din. Siden 1977 har de vist vei innen teknologisk innovasjon og hjertefrekvensmåling. Med ekspertise innenfor sport, fysiologi og elektronikk, i forening med en forståelse av kundens behov tar Polar hensyn til alle kondisjonsnivåer ved å tilby et omfattende produktutvalg i tillegg til grunnleggende brukerstøtte og rådgivning. Alt fra forbedring av ytelsen til toppidrettsutøvere til å hjelpe mennesker med å få en sunnere livsstil.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no