Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

16. desember

På premiebordet i luke 16 ligger det en R5 Infinium Pant fra Gore! Du kan vinne ved å bli med på dagens etappe av Solorace. Det er enkelt å delta: løp 5, 10, 21 eller 42 km, og logg med Strava. Deretter registrerer du deg på Solorace innen torsdag blir til fredag, og du er med i trekningen. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering!

Gore Infinium Pant Löplabbet

Gore

Gore logo

Gore Wear er en del av W. L. Gore & Associates, et amerikansk teknologiselskap stiftet i 1958, som jobber med utvikling av produkter innen flere segmenter - medisin, romfart, musikkinstrumenter, industriell bekledning, skotøy, og den delen vi i Löplabbet elsker: sportstøy. Gore Wear produserer tøy spesifikt laget for sykkel, langrenn og løping av høy teknisk kvalitet. W. L. Gore og Gore Wear er best kjent som leverandør av GoreTex og Windstopper.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no