Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

16. desember

På premiebordet i luke 16 ligger det et par Altra Vanish Tempo! Du kan vinne ved å bli med på dagens etappe av Solorace julekalender. Det er enkelt å delta: løp den distansen som passer deg - 3 km eller mer, logg med Strava og registrer deg deretter på Solorace innen fredag blir til lørdag. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering!

Solorace julekalender luke 15 -Altra

Altra

Altra logo

Golden Harper og gutta bak Altra jobbet i en løpebutikk i Utah. Der erfarte de at mange av kundene som ble skadet ble bedre med endret løpeteknikk og at en lavere hæl gjorde det lettere å endre teknikk. Derfor la de skoene i toasteren for å mykne sålen så de kunne skjære vekk noe av hælen. Ideen om nulldropp-modeller var født. Tradisjonelle produsenter var ikke interessert i ideen og omtrent samtidig kom boka Born to run. Gutta så potensialet og satte i gang på egen hånd. Første modell kom i 2009mog Altra fant fort sin plass i det nye løpeskobildet. På Löplabbet har vi ført Altra siden 2013.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no