Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

15. desember

Bli med! Dagens vinner stikker av med et gavekort på valgfri løpesko fra New Balance! For å bli med i trekningen løper du den distansen som passer for deg - 5, 10, 21 eller 42 km, logger med Strava, og deretter registrerer du deg på Solorace innen midnatt. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering.

Gavekort New Balance Löplabbet

New balance

New Balance logo

Amerikanske New Balance begynte som produsent av ortopediske sko i 1906, og har siden vokst i det stille til å bli en av verdens ledende løpeskoprodusenter. New Balance` mål er å hjelpe idrettsutøvere til å oppnå sine - enten det dreier seg om å vinne medaljer som profesjonell eliteutøver, eller oppnå personlige rekorder, og løpe sin første 5 km som mosjonist.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no