Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

15. desember

Luke 15 er åpnet! I dagens julekalenderluke gir vi bort Elite Lab t-shirt og lang eller kort tights med muligens verdens beste lårlomme til en heldig vinner! Løp den distansen som passer deg - 3 km eller mer, logg med Strava og registrer deg deretter på Solorace innen midnatt så er du med i trekningen! Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering. På med løpeskoene!

Solorace julekalender luke 15 Elite Lab

Elite Lab til dame

Elite Lab til herre

Elite Lab logo

Ny teknologi og kunnskap gjør det mulig å utvikle produkter med det spesifikke formålet å forbedre løpsopplevelsen og samtidig være på i forkant med morgendagens globale utvikling. Ved å kombinere teknisk og naturlig fiber har Elite Lab skapt en lettvekt materiale med meget god pusteevne. Stoffkonstruksjonen er utviklet med en slitesterk overflate for lengre levetid av produktet. Produktene er for alle løpere - uansett nivå.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no