Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

14. desember

Vinn vinterpiggsko! I dagens luke trekker vi ut en heldig vinner av VJ Sarva Icehero! Løp den distansen som passer deg - 3 km eller mer, logg med Strava og registrer deg deretter på Solorace innen natten sniker seg på så er du med i trekningen. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering!

VJ Sarva Icehero Solorace julekalender

VJ

VJ logo

I 1981 startet VJ arbeidet med å lage spesialsko tilpasset orienteringsløpere dypt inne i de finske skoger. Skoene har blitt utviklet igjennom flere tiår blitt utviklet og forbedret etter de ekstreme påkjenningene en orienteringsløper utsetter skoene for. VJ-skoenes suverene egenskaper gjør dem både slitesterke og robuste, i tillegg til at de har et supert grep.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no