Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

14. desember

Luke 14 er åpnet! I dagens julekalenderluke gir vi ut CEP Winter Run kompresjonssokker til to heldige vinnere! Løp 5, 10, 21 eller 42 km, og logg med Strava. Registrer deg deretter på Solorace innen midnatt - så er du med i trekningen! Vinnerne trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering. Bli med!

Cep winter compresssion socks

CEP

CEP logo

Godt utstyr av høy kvalitet er en viktig komponent i langsiktig og sunn løping. CEP-produkter for løpere gir maksimal komfort uten irriterende sømmer. Medi-kompresjon med sin spesialdesignede komprimeringsprofil stimulerer blodsirkulasjonen og sikrer en optimal tilførsel av viktige næringsstoffer til musklene. Det høyteknologiske stoffet stabiliserer også ledd og muskler, slik at du er klar til å løpe på hvilket som helst underlag.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no