Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

12. desember

Bak luke 12 ligger et par Topo Specter til 2 heldige vinnere! Vil du vinne må du legge lodd i potten ved å løpe den distansen som passer deg - 3 km eller mer, logge med Strava og deretter registrerer du deg på Solorace. Det er gratis å delta og vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse, uansett plassering innen mørket senker seg i morgen. Bli med på Solorace julekalender!

Topo Specter

Topo

Topo logo

Løpeentusiasten Tony Post etablerte Topo i USA i 2012. Som ung hadde han store løpeambisjoner, men ble ofte stoppet av skader. Etter flere tiår med løping og skoutvikling på CV-en, blant annet fra Vibram, hvor han var med på lanseringen av den mye omtalte FiveFingers, bestemte han seg for å utvikle sko som gjør at kroppen og føttene kan bevege seg mest mulig naturlig i løpesteget, samtidig som skoene har med seg de beste egenskapene fra tradisjonelle løpesko.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no