Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

12. desember

Halvveis! Begynner julekalenderen å sette sine spor? I luke 12 kan vinne et par Oofos Ooahh Sport sandaler! Perfekt for slitne løpekalenderben som trenger litt ekstra omsorg i restitusjonstiden. Vi deler ut til 2 heldige vinnere! Løp 5, 10, 21 eller 42 km i den farten som passer deg, og logg med Strava. Registrer deg deretter på https://solorace.loplabbet.no, og du med i trekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering!

Oofos ooahh sport sandal

Oofos

Oofos logo

Oofos ble startet av et team med skoveteraner som så behovet for en sko som kunne hjelpe treningsentusiaster til å restituere fra gjentatte treningsøkter og belastende underlag. Butikkene er fylt opp med sko som tilbyr god respons og energi i retur, sko som fører deg fremover når du trener. Det markedet manglet, var en sko som kunne gjøre det helt motsatte. Altså absorbere støtene ved endt treningsøkt. To og et halvt år med kontinuerlig utvikling og testning, kom gjennombruddet; en revolusjonerende skumteknologi kombinert med en biomekanisk innersåle.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no