Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace julekalender

11. desember

Vinn Miiego Action Earbuds! Få fart på føttene med musikk på øret, eller hør på podcast på en rolig 10. Løp den distansen som passer for deg - 5, 10, 21 eller 42 km, logg med Strava, og registrer deg på Solorace før dag blir til natt, og du er med i trekningen! Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse, uansett plassering.

Miiego Action Earbuds

Miiego

Miiego logo

Miiego er fullt dedikert og spesialisert innenfor lydprodukter, og har de senere år vunnet mer enn 100 tester, produktpriser og -awards fra anerkjente nordiske og internationale sports- og designpublikasjoner som Ironman, Women’s Running, RedDot Award, ISPO Award og iForm.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no