Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

11. desember

I dag gir vi bort et par GaitLine World Cup Pro! Perfekt til slitne løpebein eller som hverdagssko om du står og går mye. Løp den distansen som passer deg - 3 km eller lengere og registrer deg deretter på Solorace innen søndag blir til mandag. Er turen denne 3. søndag i advent på 7 km kan du registrere deg på 5 km og skulle du samle 16 km i løpebanken kan du registrere deg på 10 km. Solorace trekker ut gjennomsnitt tid på den distansen du har registrert deg på - så du trenger ikke å stoppe opp om bena og viljen tar deg lenger!

Gaitline World Cup Pro

GaitLine

Moonlight Mountain gear logo

Det norske skomerket GaitLine, har spesialisert seg på sko til hverdagen på hardt og flatt underlag. SGL teknologien innhar et fotsensorsystem som påvirker hele kroppen din når du står og går. Gir deg en unik gå-opplevelse.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no