Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

10. desember

Fyll lørdagen med en lat morgen, marsipan og kalenderløping! På gavebordet står valgfri Saucony løpesko fra vårt sortiment til en heldig vinner! Løp den distansen som passer for deg - 3 km eller lengere, i ditt tempo og registrer løpet ditt på Solorace innen klokken viser midnatt så er du med i trekningen.

Julekalender gavekort Saucony

Saucony til dame

Saucony til herre

Saucony logo

Saucony har produsert sko siden 1898, ved elven med samme navn i Pennsylvania. De laget prisbelønte militærstøvler under 2. verdenskrig og støvlene Neil Armstrong brukte på månen. Saucony har fokus på funksjonalitet og lager modeller som lever over flere sesonger. Med nyskapende teknologi, engasjement for design og innovasjon inviterer de millioner over hele verden til å løpe raskere, og enklere. Run for good.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no