Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

10. desember

Vinn 10`er i luke 10! På premiebordet denne dagen har vi plassert Adidas Adizero Boston 10! Du kan vinne ved å bli med på dagens etappe av Solorace. Det er enkelt å delta: løp 5, 10, 21 eller 42 km, og logg med Strava. Deretter registrerer du deg på Solorace innen midnatt -og du er med i trekningen. Vi trekker 2 heldige vinnere - uansett distanse, uansett plassering!

Adidas Adizero Boston 10

Adidas

Adidas logo

Allerede i 1923 startet brødrende Dassler med produksjon av fotballsko. Senere skiftet de lag, Adi startet Adidas og Rudi grunnla Puma. Adidas kom raskt igang med spesialsko, vokste fort og ble en av sportsgigantene. I dag er Adidas verdens nest største inne sportssko, i tillegg til posisjonen i mote - og fritidsmarkedet. Boost ble lansert i 2013, den ble en umiddelbar suksess og ga Adidas fotfeste i det store markedet i USA.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no