Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

1. desember

Solorace julekalender er i gang! Hver morgen åpner vi ny luke og legger ut nye løp. Bak lukene skjuler det seg fantastiske premier og gavetips! Løp der du er, hvor du vil, og når du vil! Enten det er på en tredemølle, en gate i nabolaget eller ute på stiene. Du velger selv hvilken distanse du ønsker å løpe: 5, 10, 21, eller 42 km. Vinneren av dagens luke trekkes tilfeldig - uansett distanse, uansett plassering. Vi åpner julekalenderen med nye Polar Grit X Pro på premiebordet!

Polar Grit X Pro

Polar

Polar logo

Å lytte til kroppen din er én ting. Å forstå hva den forteller deg er noe helt annet. Polar hjelper deg med å få innblikk i treningen din. Siden 1977 har de vist vei innen teknologisk innovasjon og hjertefrekvensmåling. Med ekspertise innenfor sport, fysiologi og elektronikk, i forening med en forståelse av kundens behov tar Polar hensyn til alle kondisjonsnivåer ved å tilby et omfattende produktutvalg i tillegg til grunnleggende brukerstøtte og rådgivning. Alt fra forbedring av ytelsen til toppidrettsutøvere til å hjelpe mennesker med å få en sunnere livsstil.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Videre må aktiviteten være satt som Run eller Virtuel run i Strava. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no