Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

1. desember

Solorace julekalender er i gang! Hver morgen frem til julaften åpner vi ny luke og legger ut nye løp. Bak lukene skjuler det seg fantastiske premier! Løp der du er, hvor du vil, og når du vil! Enten det er på en tredemølle, en gate i nabolaget eller ute på stiene. Du velger selv hvilken distanse du ønsker å løpe: 3, 5, 10, eller 21 km. Vinneren av dagens luke trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering. Vi åpner julekalenderen med et gavekort på valgfri Asics løpesko fra vårt sortiment på premiebordet!

Solorace Julekalender #1 Asics

Asics til dame

Asics til herre

Asics logo

Kithachiro Onitsuka begynte å produsere basketballsko i hjembyen Kobe i Japan i 1949, under navnet Tiger. Navnet Asics kom ikke før i 1977 etter en fusjon. Lenge før joggebølgen satser Asics på langdistanseløping - spesielt etter OL i Tokyo i 1964. Asics var tidlig ute med teknisk avansert modeller, og midt på 80-tallet lanserte de støtdempingsystemet Gel, et system som stadig er i bruk. Asics er kjent for funksjonelle og gode modeller som ikke endres mye fra år til år.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no