Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Hoka Clifton 9

Hoka Clifton 9

Hoka sin klare bestselger, Clifton kommer i versjon 9 med en hel del spennende oppdateringer. Mer demping, lavere vekt og forbedret mellomsåleskum gir bra liv i steget!

Hoka Clifton 9

Hoka Clifton 9 er oppgradert i mellomsålen sammenlignet med tidligere versjoner. Skummet er fortsatt CMEVA (Compression Molded), men det har blitt mer responsivt som gjør kombinasjonen av støtdemping og respons bedre. Den har også blitt 3 mm tykkere i mellomsålen. Skoen har et lavt dropp som i kombinasjon med rocker-konstruksjon gir en effektiv stegavvikling. Overdelen er sømløs i Engineered mesh som gir en fin kombinasjon av fleksibilitet og hold. Nytt design og materiale i hælen gir et behagelig hælgrep. Yttersålen har slitegummi der det trengs.

Hoka Clifton 9 er blitt en raskere treningssko og egner seg godt til løpeturer av variert fart og distanse på asfalt og grus.

  • Nytt CMEVA skum for bedre respons
  • Tykk mellomsåle
  • Rocker-konstruksjon
  • Behagelig og sømløs overdel i Engineered mesh

Kr 1900,-

KJØP HOKA CLIFTON 9
Hoka Clifton 9
Hoka Clifton 9
Hoka Clifton 9
Hoka Clifton 9

Se alle løpesko til dame og herre

Hoka logo

Hoka er et av de ferskeste løpeskomerkene, skapt av to tidligere Salomonansatte: Jean-Luc Diard og Nicolas Mermoud. Ideen fikk de under løping på vulkansk sand nedover Etna på Sicilia i 2000. Den myke sanden gjorde at de klarte å løpe mye raskere. Var det mulig å lage en løpesko som ga samme effekt? Etter mange års produktutvikling ble første modell med en maksimalistisk mellomsåle lansert i 2009.