Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Gaitline World Cup Pro

GaitLine World Cup PRO

GaitLine lanserer World Cup PRO med et nytt mellomsåleskum, Ignite PRO. Det gjør den betydelig lettere i vekt samtidig som den har en mykere støtdemping, men er allikevel robust og slitesterk. Et godt alternativ for deg som står og går mye til daglig, samt alle som trenger en god sko for restitusjon etter harde treningsøkter eller stor treningsbelastning.

GaitLine World Cup PRO har samme gode støtten som de tidligere modellene, men har fått et nytt skum, Ignite PRO, et mykt og responsivt skum med lav vekt og meget god holdbarhet. Sålen er bygget slik at foten følger den bevegelsesbanen som gir minst belastning, "the sensory gaitline", og konstruert for at foten skal ha en stødig plattform å hvile på.

En høyere konstruksjon på skoens innside, en ekstra stødig plate i hele skoens lengderetning og en Arch roller gjør at foten ruller stødig gjennom steget for de fleste fotstillinger. Når foten står stødig, belaster du musklene i hele bevegelsesapparatet og du blir mindre sliten. Overdelen er i komfortabelt fleksibelt strikket mesh uten irriterende sømmer.

Gaitline World Cup Pro
Gaitline World Cup Pro
Gaitline World Cup Pro
KJØP WORLD CUP PRO
Ignite PRO
Gaitline logo

Det norske skomerket GaitLine, har spesialisert seg på sko til hverdagen på hardt og flatt underlag. SGL teknologien innhar et fotsensorsystem som påvirker hele kroppen din når du står og går. Gir deg en unik gå-opplevelse.

Gaitline World Cup Pro