Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Garmin Forerunner

Forerunner for runners

Gjør deg klar for din neste løpetur med Garmin Forerunner, en serie brukervennlige treningsklokker designet for løpere på alle nivåer. Finn din perfekte Forerunner!

Garmin Forerunner 265 / 965

Garmin Forerunner 255/955

Tren mot nye mål med Forerunner 255. Treningsklokken hjelper deg med å trene og restituere smartere med treningsstatus, kraftmåling for løping, GPS med flerbåndsfrekvens og daglige foreslåtte treningsøkter som tilpasser seg din ytelse og dine målsettinger.

Treningsklokken støtter blant annet triatlon og andre nye funksjoner som hjelper deg med å planlegge strategien for et kommende løp, og morgenrapport med HRV-status som gir deg en oversikt over helsen din på starten av dagen. Klokken støtter også Garmin Pay.

Med Forerunner 255 får du et kontinuerlig bilde av formen din, fra trening og restitusjon, til søvnkvalitet og helseovervåkning. Den har over 30 aktivitetsprofiler, inkludert triatlon, sykling, svømming og mer. Forerunner 255s Music og 255 Music kan lagre opptil 500 sanger.

Garmin Forerunner 265/965

Train brilliantly. Nye Garmin Forerunner 265 og 965 er premium GPS-treningsklokker med en krystallklar AMOLED-berøringsskjerm. Våkne opp til en morgenrapport med pulsvariasjonsstatus for å seinformasjon om helsen din og en oversikt over søvn, restitusjon og treningsutsikter.

Funksjonen for treningsevne forteller deg når du er klar for en produktiv økt, mens daglig foreslåtte treningsøkter tilpasser seg i henhold til resultater og restitusjon sammen med løpswidgeten. Den gir deg treningstips, løypeinformasjon og prognoser for tidsfullførelse. Naviger trygt med multibånds-GPS og innebygde fargekart.

Med tradisjonelle knapper og en berøringsskjermer er det enkelt å sjekke treningsstatusen din og få informasjon om du trener produktivt, på toppnivå eller anstrengt.

SAMMENLIGN FORERUNNER-SERIEN
Garmin Forerunner 265
Garmin Forerunner 265
Garmin Forerunner 265
Garmin Forerunner 265
Garmin logo

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service, Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Deres mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike kunders liv.