Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Dame som løper

Finn løpegleden!

Har du lyst til å begynne med løping, men ennå ikke kommet i gang? Vi søker deg som har et ønske om å komme i bedre form, kjenne på mestring og finne løpegleden!

I tillegg til de opplagte fysiske helsegevinstene er det store mentale fordeler ved å bevege seg og få fart på kroppen. Ved trening øker du seratonin-nivået i hjernen som booster humøret og gjør deg mer positiv. Det kan også gjøre deg mer effektiv og løsningsorientert.

Løping er enkelt i form av lite utstyr og det at det kan gjøres hvor som helst, når som helst. Enten det er hjemme, på hytta, i lunsjen eller på storbyweekend. Med et knippe styrkeøvelser, varierte underlag og riktig progresjon kan du løpe skadefritt år etter år.

Hvorvidt ditt mål er å delta i løp, eller har selve løpingen som mål er opp til deg. Vi er mest opptatt av at du skal finne din indre motivasjon til varig løpeglede.

Vi søker deg som har et ønske om å begynne å løpe, ta deg tid til sakte progresjon og kjenne på mestring underveis slik at løping blir en varig venn i hverdagen. Du skal følge vårt nybegynnerprogram gjennom 12 uker og får løpesko, utstyr, samt teknikkurs - mens vi får innblikk i din progresjon og utfordringer - og får dele den med andre. Hvorvidt ditt mål er å delta i løp, eller har selve løpingen som mål er opp til deg. Vi er mest opptatt av at du skal finne din indre motivasjon til varig løpeglede.

Vi ser for oss å følge 2 nybegynnere med oppstart i februar 2023, hvor du må du ha anledning å reise til en av våre butikker for Löplabbets test slik at vi sammen finner løpesko og utstyr som er riktig for deg.

Har du lyst til å finne løpegleden med oss? Send inn din søknad innen 8. januar 2023 til marked@loplabbet.no hvor du forteller oss hvem du er, hva du fyller dagene med og din motivasjon til å begynne med løping. Og kanskje hva du tenker vil bli din største utfordring?

Vi gleder oss til å høre fra deg!