Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Silva Cross Trail 6 Ultra hodelykt

Bruk hodelykt

At det er bekmørkt i marka, betyr ikke nødvendigvis at du må bytte ut den myke og spennende skogbunnen med asfalt og trafikk.

Løpingen kan bli en like fin opplevelse på kalde, mørke høstkvelder som om sommeren. Du trenger bare en god hodelykt, som passer til ditt bruk. Vi har lykter både for løping og for multisport, med forskjellige egenskaper på lys og batteri. Kom innom en av våre butikker så hjelper vi deg å finne den beste lykten for ditt bruk.

Med en god hodelykt får du større frihet i treningshverdagen. Du ser det du skal se, og det er lett for andre i trafikken å få øye på deg i god tid. Med lykt på hodet kan du løpe i skogen hele høsten og vinteren. Lyset fra lykten er sterkt nok til at du kan løpe like fort som vanlig, og til at flere kan løpe sammen med én lykt. Og den trenger ikke være tung! I dag er lykt og batteri så lett at du ikke merker vekten.

Husk imidlertid å ta hensyn til andre når du løper med lykt. De du møter blir lett blendet av lyset fra den kraftige lykten din, så ikke sett lysstrålen rett i ansiktet deres, men se ned og bort. I Löplabbets butikker finner du lykter som passer til variert bruk. Se utvalget i nettbutikken her.

Her er noen eksempler:
Zeeme CRUX er en 320 lumens ladbar LED hodelykt med bevegelsessensor for på/av for både det hvite og røde lysene. Det er en egen modus som man kan benytte for denne funksjonen. CRUX lykten holder inntil 7 timer på full styrke på en ladning. Lykten kan justeres fra rett posisjon til 30° - 45° og 90°. Dette er en enkel og lett lykt der du får mye lys for pengene. Pris 500,-

Silva Cross Trail 6-serien
Cross Trail er den ultimate allsidige hodelykten for de som deltar i flere forskjellige aktiviteter, for eksempel løping, sykling og ski – eller bare vil ha med en fleksibel hodelykt når du går på fottur. Alle modeller i Cross Trail 6-serien har samme lampe og funksjoner, forskjellen ligger i batteriene.

Velg Cross Trail 6 med 4xAA-batterier hvis du planlegger å bruke hodelykten litt mer sporadisk og verdsetter ekstra lang brukstid. Hvis du har tenkt å bruke den mer regelmessig, er Cross Trail 6X med et oppladbart batteri (2.0Ah) et mer passende valg.

Hvis du ikke vil gi opp noe, men ha det beste fra begge verdener, bør du ta Cross Trail 6 Ultra med doble batteripakker – så kan du være sikker på at batteriet holder selv under de mest krevende treningsøktene. Silva Cross Trail 6 Ultra er en lykt med lang brukstid og smarte funksjoner som flomlys, intelligent lys og multifeste. Cross Trail 6 Ultra gir 600 lumen og er den perfekte kompanjongen under lange treningsøkter og konkurranser. Den er en komfortabel og lett hodelykt utviklet for løpere, skiløpere og syklister som presser seg til det ytterste under lange treningsøkter og konkurranser.

Kom gjerne innom oss, så hjelper vi deg å finne lykten som passer ditt behov!


Nysgjerrig på løping og utstyr? Sjekk gjerne ut Löplabbet på Youtube for flere produkttester, samt tips og triks om løping, trening skader, utstyr og mye mer!