Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Asics Metaspeed+ series

Asics Metaspeed+ serie

I Metaspeed+ serien har Asics beholdt de gode elementene fra første versjon av både Sky og Edge samtidig som de er videreutviklet med bedre overdel, endret plassering av karbonplaten og økt mengde skum.

Asics Metaspeed +
Asics Metaspeed +

Asics Metaspeed Sky+

Asics Metaspeed Sky+ har samme litt brede passform med overdel i et tynt konkurransesko-mesh, men med noe mer komfort og hold der det trengs. Mellomsålen er fortsatt i det lette nylonbaserte skummet Flyte Foam Blast Turbo. Samme stack som i første versjon, men med 4% mer skum som skyldes en litt bredere plattform.

Metaspeed Sky+ har som forgjengeren en aggressiv rocker i forfoten og en karbonplate i mellomsålen. Denne er kurvet som en skje i forfoten og er flyttet nærmere fotbladet slik at det er mer skum mellom platen og yttersålen. For løpere som øker farten ved økt steglengde gir det en stødigere plattform i fraskyvet og en får utnyttet skummet bedre. Yttersåle i Asics Grip gir lav vekt og godt grep.

Asics Metaspeed Sky+ er for løpere som øker farten ved økt steglengde. Et godt alternativ til gateløp i variert lengde, samt til intervaller og hurtige langturer.

  • VEKT 205 GR
  • SÅLE HÆL/FORFOT 39 MM/34 MM
  • DROPP 5 MM

Kr 2600,-

Asics Metaspeed Sky +
KJØP METASPEED SKY+

Asics Metaspeed Edge+

Asics Metaspeed Edge+ har fått noen gode oppdateringer i mellomsålen. Også her er det samme skum som i forgjengeren, og Metaspeed Sky+, Flyte Foam Blast Turbo. Et nylonbasert skum med lav vekt og en god kombinasjon av støtdemping og respons. I + versjonen er det lagt inn ytterligere skum i mellomsålen og totalt 16% mer skum i modellen. En hel karbonplate er innkapslet i mellomsålen, og lagt nærmere yttersålen fordi frekvensløperen ikke har samme pushet i frasparket som stegløperen.

Asics Metaspeed Edge+ har et vippepunkt lengre bak og ikke samme aggressive rockeren som Metaspeed Sky+. Rockeren hjelper for å få en rask og smidig stegavvikling. Yttersåle av Asics Grip og en overdel i et tynt konkurransemesh.

Asics Metaspeed Edge+ er for deg som øker farten ved økt stegfrekvens. Et godt alternativ for konkurranse fra 5 km til maraton, samt til intervalltrening og hurtige langturer.

  • VEKT 209 GR
  • SÅLE HÆL/FORFOT 39 MM/31 MM
  • DROPP 8 MM

Kr 2600,-

Asics Metaspeed Edge +
KJØP METASPEED EGDE+
Asics Metaspeed Sky+
Asics Metaspeed Egde+

Se mer om Asics Metaspeed+ på vår YouTube-kanal

Puma logo

Kithachiro Onitsuka begynte å produsere basketballsko i hjembyen Kobe i Japan i 1949, under navnet Tiger. Navnet Asics kom ikke før i 1977 etter en fusjon. Lenge før joggebølgen satser Asics på langdistanseløping - spesielt etter OL i Tokyo i 1964. Asics var tidlig ute med teknisk avansert modeller, og midt på 80-tallet lanserte de støtdempingsystemet Gel, et system som stadig er i bruk. Asics er kjent for funksjonelle, og gode modeller som ikke endres mye fra år til år.

Asics Metaspeed + series