Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Asics Gel-Nimbus 25

Asics Gel-Nimbus 25

Ikoniske Gel-Nimbus har fått store oppgraderinger og blitt en svært komfortabel treningssko. Nå er den tilbake på Löplabbet!

Asics Gel-Nimbus 25

Det er i mellomsålen de største endringene skjer på Asics Gel-Nimbus 25. Sålen har blitt høyere og nå er Gel-Nimbus 25 blant maksimalistene. Den har også fått en bredere plattform som gjør den stødigere. Skummet er oppgradert til FF Blast+ med 20% biobasert materiale som gir en god kombinasjon av støtdemping og respons. En ny myk Gel-pute er lagt i hælen. Gel-Nimbus 25 har også en tydelig Rocker som gir en raskere stegavvikling.

Overdelen i Engineered Knit er svært behagelig uten irriterende sømmer og gir hold, samt fleksibilitet der du har behov for det. Hælen har en god og fleksibel polstring. Yttersåle med AHAR slitegummi er plassert der det trengs for bedre holdbarhet.

Asics Gel-Nimbus 25 er blitt en helt ny treningssko. Den passer best til roligere treningsturer i variert lengde. En meget god løpesko for restitusjonsturene.

  • Strikket Engineered Knit overdel
  • Asics FF Blast+ skum med 20% biobasert materiale
  • Ny PureGEL i hælen
  • AHAR yttersåle

Kr 2100,-

KJØP ASICS GEL-NIMBUS 25
Asics Gel-Nimbus 25
Asics Gel-Nimbus 25
Asics Gel-Nimbus 25
Asics Gel-Nimbus 25

Løpeskopodden om Gel-Nimbus 25

Se alle løpesko til dame og herre

Puma logo

Kithachiro Onitsuka begynte å produsere basketballsko i hjembyen Kobe i Japan i 1949, under navnet Tiger. Navnet Asics kom ikke før i 1977 etter en fusjon. Asics tror på sportens kraft til å påvirke sinnet positivt og utvikler produkter for å hjelpe flere mennesker til å bevege seg for kropp og sinn. De var tidlig ute med teknisk avansert modeller og midt på 80-tallet lanserte de støtdempingsystemet Gel, et system som stadig er i bruk.