Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Nike Air Zoom Alphafly Next% 2

Nike Air Zoom Alphafly Next% 2

Nå kommer konkurranseskoen Nike Air Zoom Alphafly Next% i 2. versjon. Her har Nike justert på de områdene som har vært en utfordring på forgjengeren, og resultatet er fortsatt et meget godt alternativ for lange konkurranser og hurtige treningsturer. Bare enda bedre!

Nike Air Zoom Alphafly Next% 2
KJØP NIKE AIR ZOOM ALPHAFLY NEXT% 2

Overdelen på Nike Air Zoom Alphafly Next% 2 er fortsatt av et strikket materiale, Atom Knit. Det er forsterket slik at det gir godt hold når du løper med stor fart i svingene, og justert i ulike områder for å gi en bedre kombinasjon av hold og fleksibilitet. Det er også et bedre innsteg, samt en ny og forbedret hælkappe i denne versjonen.

Mellomsålen er som tidligere i ZoomX-skum og med samme tykkelse. Den har fått en bredere plattform i både forfoten og hælen. Sammen med en mer markant fotsengkonstruksjon gir det en stødigere plattform. Fortsatt to Zoom Air-puter i forfoten for ekstra støtdemping. Det er også lagt inn et tynt lag med ZoomX-skum mellom Zoom Air-putene og yttersålen for mer komfort og en bedre stegavvikling. En mer slitesterk yttersåle med forsterket slitegummi både i forfoten og hælen.

Nike Air Zoom Alphafly Next% 2 er som forgjengeren et godt alternativ for lange konkurranser som halv- og helmaraton. Også et fint alternativ for hurtig trening som hurtige langturer og intervaller.

Begrenset antall ved lansering. Maks 1 par pr. kunde/ordre.

Nike Air Zoom Alphafly Next% 2
Nike Air Zoom Alphafly Next% 2
Nike Air Zoom Alphafly Next% 2
Nike Air Zoom Alphafly Next% 2
Nike logo

Nike, verdens desidert største leverandør i bransjen, og den yngste av de store – etablert i 1972 rundt friidrettslaget ved University of Oregon i USA. Utgangspunktet var den legendariske Waffel-sålen som friidrettstreneren Bill Bowerman konstruerte med sin kones vaffeljern for å lage en støtdempende såle. I 1979 kom gassålen Nike Air som fremdeles er Nikes patenterte støtdempingssystem. Tross stor suksess som motemerke har Nike aldri mistet fokus på funksjon.

Nike Air Zoom Alphafly Next% 2