Altra Paradigm 2 V17, dame

Altra Paradigm 2 V17, dame
Beskrivelse

Vårmodell 2017. Eneste maksimalistiske modell med null dropp – velegnet til rolige langturer.

Altras modeller har en bred og komfortabel tåboks og mellomsåle med null dropp. Skoene hjelper deg til et mer naturlig løpesteg og den brede tåboksen gir tærne mulighet til å spre seg og få skikkelig kontakt med underlaget. 

Paradigm har fått et solid løft i designet i løpet av de siste sesongene. Selv om tåboksen er bred, har skoen en god passform i mellomfot og hæl og sitter tett på foten. Komfortabel for deg med smerter i storetåleddet. Overdimensjonert mellomsåle gir utmerket støtdemping. Et dempende, men responsivt materiale kalt «Abound» er lagt nærmest foten og sørger for god energiretur i løpssteget. Mellom- og yttersåle er integrert for å spare vekt. Versjon 2 har fått en mer slitersterk overdel. Damemodellen har fått mykere EVA, og oppleves dermed mindre stiv i små størrelser. Slitegummi på særlig utsatte steder. Solide såleplatform med meget god stabilitet for deg som overpronerer. 

En spennende sko som hjelper deg til et mer naturlig løpesteg, og samtidig bidrar med tryggheten i maksimal støtdemping. Velegnet til rolige langturer. 

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 227 g
Dropp: 0
Hæl/forfot: 34/34 mm

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.