Til toppen

Altra King MT 1.5, Dame.

En nulldropps terrengmodell med lav profil og godt grep

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 170 g
Dropp: 0
Hæl/forfot: 19/19 mm

Fremdles med Altra bredere tåboks for god plass til tærne. Overdelen er i slitestrek Ripstop-nylon. I mellomfoten har du et ekstra bånd som støtter opp foten i ulendt terreng. Lavprofil mellomsåle med Altra støtdempingsmateriale – Altra Ego – for demping og respons. En plate mot fotbladet gir beskyttelse for spisse steiner. Yttersåle i Vibram Mega Grip materialet med store knotter for godt grep både på myk skogsbunn og vått berg.

King MT er den Altra-modellen som passer best til norske forhold. Et godt alternativ for deg som vil ha en kombinasjon av godt grep, god kontakt med underlaget kombinert med en dempet mellomsåle. Null dropp gir et naturlig løpesteg.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.