Til toppen

Altra Kayenta, dame.

Altra Kayenta er en nyhet denne våren. Den er svært lett i vekt og plasserer seg i det segmentet Altra One dekket for noen år siden. En lettvekter med et bredt bruksområdet. Til trening og konkurranser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 139 g
Dropp: 0
Hæl/forfot: 23/23 mm

Altra One fikk etter hvert mange tilhengere. Mange falt for den lave vekten og null dropp. Passformen var i overkant bred for mange løpere. Kayenta bygger videre på Ones gode sider og forbedrer svakhetene. Modellen har fortsatt Altras brede tåboks, men er smalere i mellomfot og hælen enn One. Overdelen er i 2-lag lettvekstmesh med en fleksibel passform. Nytt mellomsåleskum – Max LT – gir en god kombinasjon av støtdemping og respons. Slitesterk yttersåle er plassert der slitasjen er størst og gir lavere vekt og god slitestyrke. 

Altra Kayenta tar over for de første utgavene av Altra One. En modell med et bredt bruksområde. Til både trening og raskere turer. 
 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.