Til toppen

Altra Escalante Racer Tokyo, herre.

Altra Escalante Racer er en raskere fetter til populære Escalante som kom i fjor. Racer-versjonen er lettere og har en fastere og mer responsiv Altra EGO mellomsåle.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 204 g
Dropp: 0
Hæl/forfot: 22/22 mm

Altra komfortable passform som gir bedre plass til tærne samtidig som gir en tett og god passform i mellomfoten og hælen. Overdelen er i lettvekts-mesh med god ventilasjon. Ingen sømmer som irriterer. Skummet i mellomsålen er Altra Ego, men det er fastere og mer responsivt enn i orginalversjonen. Slitegummi på strategiske plasser i yttersålen.

Altra Escalante Racer passer til raskere trening som intervaller og hurtige turer. Også for konkurranser. For erfarne løpere er den også en god treningsmodell.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.