Til toppen

Nike Air Zoom Alphafly Next% Ekiden, HERRE, US

OBS: På grunn av denne varens høye etterspørsel, kan dobbeltbestillinger forekomme. Vi gjør derfor oppmerksom på at bestilling i nettbutikken ikke er en garanti for at man får varen. Ordrebekreftelsen er kun en bekreftelse på at bestillingen er registrert. Vi tar forbehold om feil eller endringer i vår lagerbeholdning, og først når man mottar sendingsbekreftelse fra Bring eller oss, er man sikret varen. Dette sendes ut så fort ordren er ferdigbehandlet, og dersom man ikke får varen vil dette også gis beskjed om så raskt som mulig. Vi gjør vårt aller beste for at dette skal gå så smertefritt og smidig som mulig. Denne skoen oppgis i US-størrelser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 214 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 39/35 mm

NB: Denne modellen har lik lest/passform i både dame og herre-versjonen. Det vil si at Dame str 9.5 (41) er helt lik Herre str. 8 (41)

Nike ZoomX Alphafly Next% er enkelt og greit laget for å få deg raskest mulig gjennom et maratonløp. Med utgangspunkt i Vaporfly Next%, har denne modellen fått noen oppdateringer. Sålen er fremdeles av ZoomX og har en karbonplate som går gjennom hele skoens lengde, men denne gangen er skoen noen millimeter tykkere. Den største nyheten er to Zoom Air Pods i forfoten, som ligger under karbonplaten og bidrar til økt respons og enda bedre demping. Overdelen er av Atomknit, som er et ekstremt lett og pustende materiale.

Nike Alphafly Next% bygger på rekordskoene Vaporfly Next% og tar alt et steg videre. Dette er en meget spesialisert konkurransemodell for deg som vil ha rekordhøye hastigheter i en godt dempet sko. Alphafly Next% er en sko for gateløp opp til maratondistanse. Med en lav vekt, enorm respons og en godt dempet såle, er dette en svært god konkurransemodell for løpere på alle nivå som ønsker å legge bak seg 42 km på kortest mulig tid.

OBS: Skoen har refleksdetaljer, som derfor fremstår som litt ulike farger på bildene. Refleksen sett i normalt lys er mørk.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):