Til toppen

Brooks Adrenaline GTS 20, dame. V20

Den 20.utgaven av Brooks Adrenaline er her! Og fortsatt er den en av de beste valgene for dem som overpronerer.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 266 g
Dropp: 12
Hæl/forfot: 24/12 mm

Fjorårets utgave fikk en solid oppgradering i mellomsålen. Brooks tenkte helt nytt rundt kombinasjonen av stabilitet, støtdemping og smidighet. Dette videreføres i årets utgave, som har en kombinasjon av DNA-loft skum på hælens utside og nedbrytbare BioMoGo-skum i resten av skoen. Det gir en god kombinasjon av støtdemping og holdbarhet. Brooks har tatt bort en ekstra hardhet i mellomsålen for å gi en mer komfortabel og smidig løpsopplevelse, men sikrer fortsatt god stabilitet med deres GuideRails støtteelement.

Kombinasjonen av et mykere DNA Loft på utsiden av hælen og GuideRails-materiale på innsiden gir god og individuell stabilitet samtidig som den blir smidigere. Overdel i Engineered knit-mesh uten sømmer gir svært god komfort. Brooks Adrenaline GTS 20 er fortsatt for alle som må ha ekstra god stabilitet for overpronasjon. Passer best til rolige turer.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.