Til toppen

Adidas Adizero Takumi Sen 6, unisex.

Konkurransesko med lav profil og rå respons. Denne skoen oppgis i UK-størrelser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 196 g
Dropp: 5
Hæl/forfot: 19/14 mm

Adidas Adizero Takumi Sen 6 er en konkurransesko med rå respons. Denne skoen ble brukt da det ble satt verdensrekord på 10km gateløp for herrer i januar 2020. Med Lightstrike og boost i mellomsålen får du en kombinasjon av rå respons og lav vekt. Den lave profilen og en fast mellomsåle gir en kontant følelse og god kontakt med underlaget. Overdelen i Celermesh er lagd av resirkulert polyester, puster meget godt og veier lite. Med en smal passform får du en sko som sitter tett på og holder foten på plass også med høy fart i svinger. Yttersålen har en blanding av Continental-gummi og fastere knotter, så du har godt grep på våt asfalt og bane.

Adidas Takumi Sen 6 passer for deg som vil ha en lett og fast sko til kortere gateløp eller baneøkter. For aktive løpere et godt alternativ opp til 10km gateløp. 
 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Nyhet

Adidas Adizero Takumi Sen 6, unisex.

Konkurransesko med lav profil og rå respons. Denne skoen oppgis i UK-størrelser.
Tilbud

Adidas Adizero Takumi Sen H18, unisex.

En lett sko for den erfarne konkurranseløperen. Denne skoen oppgis i UK-størrelser. Førpris: 1550,-
Tilbud

Adidas Takumi Sen H16, unisex.

En sko bygget for maksimal prestasjon, for den erfarne konkurranseløperen. Denne skoen oppgis i UK-størrelser. Førpris: 1600,-
Tilbud

Adidas Takumi Sen H18, unisex

En lett sko for den erfarne konkurranseløperen. Denne skoen oppgis i UK-størrelser. Førpris: 1650,-
Tilbud

Adidas Takumi Sen V19, unisex.

En lett sko for den erfarne konkurranseløperen. Denne skoen oppgis i UK-størrelser. Førpris: 1650,-