Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Adidas Adizero Takumi Sen 6, unisex.

Konkurransesko med lav profil og rå respons. Denne skoen oppgis i UK-størrelser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 196 g
Dropp: 5
Hæl/forfot: 1914 mm

Adidas Adizero Takumi Sen 6 er en konkurransesko med rå respons. Denne skoen ble brukt da det ble satt verdensrekord på 10km gateløp for herrer i januar 2020. Med Lightstrike og boost i mellomsålen får du en kombinasjon av rå respons og lav vekt. Den lave profilen og en fast mellomsåle gir en kontant følelse og god kontakt med underlaget. Overdelen i Celermesh er lagd av resirkulert polyester, puster meget godt og veier lite. Med en smal passform får du en sko som sitter tett på og holder foten på plass også med høy fart i svinger. Yttersålen har en blanding av Continental-gummi og fastere knotter, så du har godt grep på våt asfalt og bane.

Adidas Takumi Sen 6 passer for deg som vil ha en lett og fast sko til kortere gateløp eller baneøkter. For aktive løpere et godt alternativ opp til 10km gateløp. 
 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Tilbud

Adidas Adizero Takumi Sen H18, unisex.

En lett sko for den erfarne konkurranseløperen. Denne skoen oppgis i UK-størrelser. Førpris: 1550,-
Tilbud

Adidas Takumi Sen H16, unisex.

En sko bygget for maksimal prestasjon, for den erfarne konkurranseløperen. Denne skoen oppgis i UK-størrelser. Førpris: 1600,-
Tilbud

Adidas Takumi Sen H18, unisex

En lett sko for den erfarne konkurranseløperen. Denne skoen oppgis i UK-størrelser. Førpris: 1650,-
Tilbud

Adidas Takumi Sen V19, unisex.

En lett sko for den erfarne konkurranseløperen. Denne skoen oppgis i UK-størrelser. Førpris: 1650,-