Til toppen

Adidas Adizero SUB2 V18, unisex

Vi har fått mer på lager! Adidas' svar på verdens raskeste langdistansesko!

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 157 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 17/9 mm

Endelig er Sub2 her!  Den kombinerer svært lav vekt med god og responsiv støtdemping. 

Overdel med Microfit gir et stødig hælgrep og holder foten tett og fast i mellomfoten. Mellomsåle av et spesialskum – Boost light – som er lettere i vekt og fastere enn tradisjonelt Boost-skum. Det gir lavere vekt og bedre respons. Microweb gummi yttersåle gir en smidig og rask stegavvikling kombinert med et godt grep. 

Sub2 er for deg som vil sette ny personlig rekord på lengre konkurranser som halv- og helmaraton. Den kombinerer lav vekt med meget god og responsiv støtdemping. En modell for de største anledningene. 

 

OBS: alle sko fra adidas oppgis i UK-størrelser. Link til størrelsestabell finner du nederst på siden.

 
Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Adidas Adizero Adios 3 V18, dame.

Konkurransesko med 90 % Boost i sålen. Super til gateløp.

Adidas Adizero Adios 5, dame.

Meget populær sko til intervaller og gateløp.

Adidas Adizero Adios 5, herre.

Meget populær sko til intervaller og gateløp.