Til toppen

Adidas Adizero PRO, dame.

Konkurransemodell med karbonplate og Lightstrike mellomsåle. Denne skoen oppgis i UK-størrelser.

Velg størrelse
Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 202 g
Dropp: 10
Hæl/forfot: 22 / 12 mm

Adidas Adizero Pro er en konkurransesko med lav vekt. Med en karbonplate som går hele skoens lengde får du en rå respons. Karbonplaten tillater noe vridning for en smidigere landing, men er avstivet i lengderetning for ekstra skyv. Mellomsålen består av Lightstrike og Boost. Boost i hælen for ekstra demping, lightstrike i midtfot og forfot for økt respons. Adizero Pro er først og fremst en sko for raske intervaller, konkurransespesifikke økter og løp. Overdelen er av Celermesh, et meget lett stoff som holder foten godt på plass. Stoffet har små perforeringer for å spare vekt og puste godt. Overdelen er lagt for å være lett og luftig, ikke slitesterkt. Som de fleste sko i Adizero-serien er den relativt smal i lesten. 

Adidas Adizero Pro er kompromissløs på fart og respons, den passer for løpere som vil ha en rask sko til løp. Krever noe tilvenning om du ikke er vant med avstivede sko med lite demping fra før.  

 

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.