Til toppen

Adidas Adizero PRO, dame.

Konkurransemodell med karbonplate og Lightstrike mellomsåle. Denne skoen oppgis i UK-størrelser.

Velg størrelse
Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 200 g
Dropp: 10
Hæl/forfot: 26 / 16 mm

Adidas Adizero Pro er en konkurransesko med lav vekt. Med en karbonplate som går hele skoens lengde får du en rå respons. Karbonplaten tillater noe vridning for en smidigere landing, men er avstivet i lengderetning for ekstra skyv. Mellomsålen består av Lightstrike og Boost. Boost i hælen for ekstra demping, lightstrike i midtfot og forfot for økt respons. Adizero Pro er først og fremst en sko for raske intervaller, konkurransespesifikke økter og løp. Overdelen er av Celermesh, et meget lett stoff som holder foten godt på plass. Stoffet har små perforeringer for å spare vekt og puste godt. Overdelen er lagt for å være lett og luftig, ikke slitesterkt. Som de fleste sko i Adizero-serien er den relativt smal i lesten. 

Adidas Adizero Pro er kompromissløs på fart og respons, den passer for løpere som vil ha en rask sko til løp. Krever noe tilvenning om du ikke er vant med avstivede sko med lite demping fra før.  

NB: Per 20.08.2020 er Adidas Adizero Pro ikke godkjent for konkurranser på bane.

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

REEBOK (US):

 

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):