Til toppen

Adidas Adizero Boston 8 , dame.

Adizero Boston kombinerer lav vekt og god demping. Allsidig sko med god respons. Denne skoen oppgis i UK-størrelser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 190 g
Dropp: 10
Hæl/forfot: 29/19 mm

Adidas Adizero Boston er en lett treningssko som har vært meget populær gjennom mange år. Boston 8 har fortsatt en mellomsåle med boost nederst. Det øverste laget av mellomsålen består av Lightstrike, et lett og responsivt sålemateriale. Med en lav vekt og god respons er dette en sko som klarer seg fint på raskere økter og gir en god løpsfølelse. Skoen har dropp på 10 mm og med en godt dempet såle er den også snill mot leggene på rolige turer. En allsidig modell til både raske intervaller og rolige turer. Passformen er typisk for Adizero-modellene, litt smal, men den har god høyde på vristen samtidig som hælgrepet er godt. Det gir en presis passform. 

 

Adidas Adizero Boston er fremdeles en modell til både rolig og raskere trening. Den passer mange løpere og er også et alternativ til lange konkurranser. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Tilbud

Adidas Adizero Boston 8, herre.

Adizero Boston kombinerer lav vekt og god demping. Allsidig sko med god respons. Denne skoen oppgis i UK-størrelser.
Tilbud

Adidas Asizero Boston 8, dame.

Adizero Boston kombinerer lav vekt og god demping. Allsidig sko med god respons. Denne skoen oppgis i UK-størrelser. Førpris: 1500 kr.