Til toppen

Adidas Adizero Boston 8, Herre.

Ny overdel og undersåle

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 244 g
Dropp: 10
Hæl/forfot: 29/19 mm

I Boston 8 videreføres samme gode mellomsåle som i foregående versjoner , men den har fått oppdateringer i overdelen og yttersålen.

Mellomsålen er identisk med tidligere versjoner. Adidas tar med seg de viktigste suksessfaktorene i den nye modellen samtidig som en gjør forbedringer der det trengs. Adidas Adizero Boston har fått en oppdatert lest. Den er blitt litt bredere i mellomfoten samtidig som hælgrepet er godt. Det gir en mer presis passform. I tillegg gir det en mer smidig stegavvikling. Den har også fått et nytt mesh som gir en fastere passform samtidig som det ikke er irriterende trykkpunkter gjennom stegavviklingen. Yttersålen er også ny. Samme Continental gummi, men et design som er inspirert av konkurransemodellen Sub 2.

Adidas Adizero Boston er fremdeles en modell til både rolig og raskere trening. Den passer mange løpere og er også et alternativ til lange konkurranser.

 

OBS: alle sko fra adidas oppgis i UK-størrelser. Link til størrelsestabell finner du nederst på siden.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.