Til toppen

Adidas Adizero Adios Pro 2


Adidas introduserte sin raskeste løpesko designet for lange gateløp,  Adidas Adizero Adios Pro, i juni 2020. Nå kommer en oppdatert versjon hvor suksessfaktorene god støtdemping og respons er beholdt, og overdelen er oppgradet med et mer komfortabelt mesh. 

Adidas Adizero Adios Pro 2 har samme mellomsåle og yttersåle som originalen. Adidas Lightstrike Pro skummet gir en kombinasjon av meget god støtdemping og respons. Mellomsålen er tykk, og opp mot maksgrensen som World Athletics setter i konkurransesko for gateløp. 5 avstivede «fingre» av karbon, Energy Rods, går frem i forfoten. Sammen med en markant avrunding i forfoten gir den en effektiv vektarm til å skyve fra på, og en aggressiv avrunding gir et effektivt stegavvikling. Noe av skummet i mellomfoten er tatt bort fra første versjon for å gjøre den lettere, og for å vise frem de stive «fingrene». Ny overdel i komfortabelt mesh. Yttersåle av Continental gummi gir lav vekt, samt godt grep på både vått og tørt underlag. 


Adidas Adizero Adios Pro 2 er fortsatt et godt alternativ til lengre gateløp. Den kombinerer demping og respons på en like god måte som første versjon. 


Adidas Adizero Adios Pro 2

Unisex

  • Vekt 213 GR 
  • Såle hæl / forfot 39,5 MM / 31 MM
  • Dropp 8,5 MM

Kr 2350,-

KJØP

 

 

Modellen er tilgjengelig i et begrenset antall på loplabbet.no fra 18. juni.

 

 


Allerede i 1923 startet brødrene Dassler med produksjon av fotballsko. Senere skilte de lag, hvor Adi startes Adidas og Rudi grunnla Puma. Adidas kom raskt i gang med spesialsko og vokste fort til å bli en av sportsgigantene, men hang ikke med da joggebølgen startet. Det tok lang tid å vinne tilbake det tapte, men i dag er Adidas verdens nest største innen sportssko, i tillegg til posisjon i mote- og fritidsmarkedet.