Til toppen

Adidas Adizero Adios Pro 2, unisex UK

Den oppdaterte versjonen av Adidas Adizero Adios Pro har beholdt suksessfaktorene god støtdemping og respons, men oppgradert overdelen med et mer komfortabelt mesh. Denne skoen oppgis i UK-størrelser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 213 g
Dropp: 8,5
Hæl/forfot: 39,5/31 mm

Adidas Adizero Adios Pro 2 har samme mellomsåle og yttersåle som originalen. Skummet Adidas Lightstrike Pro gir en kombinasjon av meget god støtdemping og respons. Mellomsålen er tykk, og opp mot maksgrensen som World Athletics setter i konkurransesko for gateløp. 5 avstivede «fingre» av karbon, Energy Rods, går frem i forfoten. Sammen med en markant avrunding i forfoten gir dette både en effektiv vektarm til å skyve fra på, og en effektiv stegavvikling. Noe av skummet i mellomfoten er tatt bort fra første versjon for å gjøre den lettere, og for å få frem de avstivede «fingrene». Ny overdel i komfortabelt mesh. Yttersåle av Continental gummi gir lav vekt, samt godt grep på både vått og tørt underlag.  

Adidas Adizero Adios Pro 2 er et godt alternativ til lengre gateløp. Den kombinerer demping og respons på en like god måte som første versjon. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):