Til toppen

Adidas Adizero Adios 5, herre.

Meget populær sko til intervaller og gateløp.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 210 g
Dropp: 10
Hæl/forfot: 22/12 mm

Adidas Adizero Adios 5 er en klassiker for gateløp og intervaller. Modellen har hatt verdensrekord på maraton og bygger videre på arven fra tidligere versjoner. Adios 5 har mellomsåle med Boost i hælen for god demping, og Lightstrike i midtfot og forfot for lavere vekt og enda mer respons. Under midtfoten er en rigid torsionsplate for å gi en stabil følelse mot foten gjennom steget på lange løp. Overdelen i Celermesh er lagd av resirkulert polyester, puster meget godt og veier lite. Med en smal passform får du en sko som sitter tett på og holder foten på plass også med høy fart i svinger.

Adidas Adizero Adios 5 er en sko for de raske øktene. Med lav vekt og meget god respons er dette en anerkjent konkurransesko for lange løp på harde underlag.

OBS: alle sko fra adidas oppgis i UK-størrelser. Link til størrelsestabell finner du nederst på siden.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Nyhet

Adidas Adizero Adios 5, dame.

Meget populær sko til intervaller og gateløp.