Adidas Terrex Speed GTX, dame

Adidas Terrex Speed GTX, dame
Beskrivelse

Den raske terrengmodellen Adidas Terrex Agravic Speed var en av fjorårets store nyheter for alle terrengentusiaster, og her kommer den i en vanntett versjon. Denne modellen leverer lav vekt og smidighet i terrenget, nå med en vanntett GTX-membran uten sømmer. 

Overdelen har en ny GTX-membran i en sømløs sokkversjon uten irriterende trykkpunkter. Membranen gir en liten vektøkning, men den er likevel den letteste GTX-versjonen på markedet. 

Mellomsålen og yttersåle er som fjorårets Terrex Agravic Speed. Den har en godt dempet lettvekts EVA mellomsåle. En lav profil gir god kontakt med underlaget. Yttersålen med Continental gummi gir meget godt grep på våte steiner og røtter samt på snø og vinterføre. Myke knotter som griper godt på mykt underlag. 

Adidas Terrex Speed GTX er en anvendelig modell til løping i terrenget og på grusvei, og den passer også til strekk på asfalt. Den er også et godt alternativ som en vintermodell uten pigg. Vanntett overdel holder deg tørr og varm på føttene, noe som kan være særlig praktisk når det er ordentlig kaldt ute. 

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 235 g
Dropp: 9
Hæl/forfot: 25/16 mm

Pris kr:

RELATERTE PRODUKTER

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.