Til toppen
image

Adidas Adizero Adios Pro


Adidas første lansering av en konkurransesko med en volumiøs mellomsåle. Adizero Adios Pro er designet for lange konkurranser, men er også et godt alternativ til raskere trening og intervaller.

Adidas Adisero Adios Pro er den første Adidas-konkurranseskoen med en maksimalistisk mellomsåle. Et helt nytt skum, Lightsstrike Pro, gir den beste responsen i kombinasjon med god støtdemping til lange løp. Karbonplate i hælen og karbon-infuserte stenger i mellomfoten gjør modellene stivere og reduserer energitapet. Kombinasjonen av et nytt skum og avstivet forforfot forbedrer løpsøkonomien i lengre løp.

Overdel i Celermesh som er et lettvektsmesh med god ventilasjon og godt hold som holder foten godt på plass i skoen. Yttersåle med gummi som kun er plassert strategisk det det trengs for å få ned vekten og for å gi et godt grep.

Adidas Adizero Adios Pro er Adidas sitt svar på konkurransesko for lange gateløp. Den kombinerer støtdemping med god respons og en stødig plattform for å optimalisere løpsøkonomien. 

Godkjent for gateløpskonkurranser av World Athletics.  Søndag 4. september debuterte Adizero Adios Pro på halvmaraton i Praha hvor Peres Jepchirchir løp inn til 1:05:34 og knuste den nåværende rekorden for kvinner. Kibiwott Kandie fikk ny PB med 58:38.

Pris kr 2150,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Stabilitet  3 av 6
Støtdemping  5 av 6
Løpsfølelse  5 av 6
Vekt  Herre 246 g / Unisex modell
Såle hel/forfot  39 mm / 30,5 mm
Dropp  8,5 mm
image

I salg på Löplabbet 14. september kl.12.00

Kun på loplabbet.no i begrenset antall

UTSOLGT

Ved stor pågang på samme vare i nettbutikken kan det oppstå lagerfeil og dobbeltbestillinger. Vi gjør oppmerksom på at ordrebekreftelsen kun er en bekreftelse på at vi har mottatt din bestilling, og at det ikke er garantert at du får varen før du mottar sendingsbekreftelse fra posten. Ordre vil bli behandlet fortløpende.


image

image

image