Til toppen

Adidas Adizero Adios 4, dame.

Kommer i ny farge

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 186 g
Dropp: 10
Hæl/forfot: 27/17 mm

Årets utgave av den populære Adios-modellen har fått noen små oppgraderinger. Overdelen har fått Microfit-konstruksjon som gir en tett og god passform i mellomfoten og hælen. Mellomsålen og yttersålen er som tidligere.

 

Overdelen er ny med lettvekts-mesh uten sømmer i forfoten, og den forbedrede passformen og gir lav vekt. Microfit-konstruksjon i hælen og mellomfoten gir en tett og god passform. Modellen har fortsatt mellomsåle som består 90 % av Boost-materialet fra Adidas. Nærmest fotbladet har Adidas lagt inn en stabil base av tradisjonell EVA, som sammen med Boost-skummet gir en god kombinasjon av støtdemping, respons og stabilitet. Yttersåle med Continental-gummi gir slitestyrke og god grep.

 

Adidas Adizero Adios passer et bredt utvalg av løpere. En fin konkurransemodell for lengre løp som halv- og helmaraton. Også et godt alternativ om du bytter til lette konkurransesko for første gang. For mer erfarne løpere passer den også fint som en treningsmodell.

 

OBS: alle sko fra adidas oppgis i UK-størrelser. Link til størrelsestabell finner du nederst på siden.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.