Til toppen

Vi er nominert til Årets butikk!


Vi vet ikke helt hvor vi skal gjøre av oss om dagen. Å være nominert til Årets butikk 2015 er stort for oss. Vi håper du vil være med å stemme oss frem!

 


Löplabbet Oslo sentrum er en av fem butkker som er nominert til årets handels- og servicebedrift i Osloregionen. Det er publikum som bestemmer hvem vinneren blir.

Hvert år kårer Aftenposten, Nordea, Oslo kommune og Oslo Handelsstands Forening den beste butikken i Osloregionen sammen med publikum. Kåringen skal bidra til økt kvalitet og høyt servicenivå i handels- og servicenæringen. Fem spesialbutikker er nominert og Löplabbet Oslo sentrum er en av dem.

Ettersom vi har sterke konkurrenter, trenger vi mange mange stemmer for å nå til topps. Vi håper du digger oss nok til å stemme på oss og kanskje også få noen av vennene dine til å gjøre det samme. Alle som stemmer kan bli med i trekningen om et Universal Presentkort til en verdi av 5000 kr.

 

 

Avstemmingen er åpen frem til 2. juni  og vinneren kåres av ordfører Fabian Stang hos Oslo Handelsstands Forening 17. juni.